Online vindbaarheid

 

Wij realiseren de online vindbaarheid van uw onderneming!

Waarom online vindbaarheid uitbesteden bij MarketingCannon?

Als ondernemer online gewoon goed gevonden worden!

Heeft u een prachtige website, maar bent u online niet of nauwelijks zichtbaar? Zonde! Of het nu gaat om betaalde of organische zoekresultaten, wij realiseren de online vindbaarheid van uw onderneming!

Winnen in Google

Transparant en flexibel

Korte en snelle communicatie

Scherpe prijzen

Zoekmachine optimalisatie

SEO, ook wel bekend als zoekmachine optimalisatie, wordt gebruikt om op organische wijze (het niet-betaalde) websites hoger in de zoekmachine resultaten te krijgen. Zoekmachine optimalisatie omvat creatieve als technische elementen die noodzakelijk zijn om onder andere rankings te verbeteren en te behouden, het verkeer te genereren en het bewustzijn van de zoekmachines te vergroten.

Bij SEO gaan we aan de slag met een aantal onderdelen waaronder de content op uw website. Dit optimaliseren we aan de hand van een zoekwoordonderzoek. Daarnaast verbeteren we de techniek achter uw website, en vergroten we de online autoriteit van uw onderneming aan de hand van linkbuilding.

Online advertising

Onder online advertising verstaan we SEA en Social advertising. Bij online advertising spreken we over het op een betaalde wijze onder de aandacht komen bij de doelgroep en daarmee ook de potentiele klanten.

Een online advertentie wordt volledig opgezet op basis van data. Hoe vaak zoekt men op een zoekwoord, wat is de concurrentie, wat zijn de kosten en hoe groot is de doelgroep zijn belangrijke afwegingen die worden gemaakt tijdens het online advertising proces. Op basis van deze informatie kunnen advertenties worden opgezet en naarmate van tijd worden bijgestuurd.

MarketingCannon is genomineerd voor de meest succesvolle scale up award 2020!

En daar zijn we natuurlijk heel erg trots op! Wij bij MarketingCannon B.V. hebben de definitie ‘Groei’ begrepen met als bewijs de nominatie vanuit het MKB Plein als ‘meest succesvolle scale-up van 2020’. Binnen onze web- en marketingactiviteiten staat ‘Groei’ centraal. We weten dit niet alleen succesvol te implementeren bij onze klanten, maar ook binnen onze eigen onderneming!

Zoekmachine optimalisatie

We gaan aan de slag met de drie fundamentele aspecten van SEO, namelijk de content van uw website, de techniek achter uw website en de online autoriteit van uw onderneming.

Beginnen met SEO

Zoekmachine adverteren

Door advertenties op te zetten en vervolgens maandelijks te optimaliseren willen we een resultaat bereiken; het genereren van meer omzet tegen lagere kosten!

Beginnen met SEA

Social media advertising

Naamsbekendheid, interactie of keiharde verkoop? Door gebruik te maken van een video in elke advertentie levert onze social media advertising strategie het gewenste resultaat. 

Beginnen met social media advertising

Wij zijn MarketingCannon.

Persoonlijkheid, betrouwbaarheid en transparantie. Dat is wat MarketingCannon wil vergroten binnen de online wereld met als resultaat dat het voor New Business zorgt voor de ondernemer. Aan de hand van een eigen bewezen strategie werken wij samen met onze klanten naar online succes.

Wij zijn een full-service online marketing bureau voor al jouw online wensen. Van het ontwerp, de realisatie en de vindbaarheid van jouw (nieuwe) maatwerk website tot de volledige regie over jouw sociale media kanalen. Bij MarketingCannon ontzorgen wij jou volledig op online gebied!

Neem contact op!

Wil je meer informatie over onze werkzaamheden? Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.