Social media management

 

Zonder omkijk aanwezig zijn op de tijdlijn van jouw doelgroep

Waarom social media management bij MarketingCannon?

De juiste boodschap voor het juiste publiek!

MarketingCannon weet het juiste publiek te activeren, dit doen we met het behulp van videomarketing. We combineren een strategie die aansluit bij content die de doelgroep wil zien.

Werf en activeer klanten

Transparant en flexibel

Korte en snelle communicatie

Scherpe prijzen

Slimme social media management

Personen bereiken, klanten binden en potentiële klanten overtuigen. Deze drie kerndoelen staan centraal binnen de Social Media Management dat wij aanbieden. Verschillende soorten sociale media platformen zijn ideale tools om je boodschap naar buiten te brengen. Door dit aan de hand van de juiste strategie naar buiten te brengen is het goed mogelijk om een boodschap te verspreiden.

Uiteraard is de vraag, wat is de juiste manier? Nu hebben wij bij MarketingCannon hier onderzoek naar gedaan. Kijkend naar verschillende branche eigenschappen, doelgroepen en platformen heeft ons inzicht gegeven in hoe personen en algoritmes reageren op bepaalde soorten content. Kort gezegd hebben wij hét recept bedacht dat voor activatie, overtuiging en vertrouwen zorgt.

Slimme Social Strategie

Een drietal onderdelen maken een social media strategie succesvol. Content, timing en de boodschap die de onderneming naar buiten wil brengen zijn de onderdelen waar de focus op ligt. Door hier een lange termijn strategie op los te laten is een groei van klanten en omzet een effect dat gemerkt zal worden. We kijken niet alleen naar de groei van het aantal volgers, maar ook naar de waarde die een volger kan geven aan een onderneming.

Ons doel is om een volger te activeren tot het invullen van een contactformulier/sturen van een mail of telefonisch contact opnemen. Een bij-effect is dat volgers het door middel mond-tot-mond reclame binnen zijn/haar netwerk zou kunnen delen. Is de juiste doelgroep aanspreken lastig? Weet u uw volgers niet te activeren? Neem vrijblijvend contact op om te zien hoe wij uw onderneming online kunnen laten groeien!

MarketingCannon is genomineerd voor de meest succesvolle scale up award 2020!

En daar zijn we natuurlijk heel erg trots op! Wij bij MarketingCannon B.V. hebben de definitie ‘Groei’ begrepen met als bewijs de nominatie vanuit het MKB Plein als ‘meest succesvolle scale-up van 2020’. Binnen onze web- en marketingactiviteiten staat ‘Groei’ centraal. We weten dit niet alleen succesvol te implementeren bij onze klanten, maar ook binnen onze eigen onderneming!

Social pakket 1

Het eerste social media management pakket bestaat uit vier posts per maand. Elke week plaatsen we één foto inclusief begeleidende tekst, geplaats op een social media kanaal naar wens.

Vanaf €225 ex. BTW

Social pakket 2

Het tweede social media management pakket bestaat uit 4 posts per maand. We wisselen elke week tussen een bericht met een op maat gemaakte video en een bericht met een afbeelding.

Vanaf €525 ex. BTW

Social pakket 3

Het derde social media management pakket is een op maat gemaakt pakket. Samen gaan we kijken welke kanalen het meest kansrijk zijn en het beste bij uw onderneming passen.

Prijs op aanvraag

Wij zijn MarketingCannon.

Persoonlijkheid, betrouwbaarheid en transparantie. Dat is wat MarketingCannon wil vergroten binnen de online wereld met als resultaat dat het voor New Business zorgt voor de ondernemer. Aan de hand van een eigen bewezen strategie werken wij samen met onze klanten naar online succes.

Wij zijn een full-service online marketing bureau voor al jouw online wensen. Van het ontwerp, de realisatie en de vindbaarheid van jouw (nieuwe) maatwerk website tot de volledige regie over jouw sociale media kanalen. Bij MarketingCannon ontzorgen wij jou volledig op online gebied!

Neem contact op!

Wil je meer informatie over onze werkzaamheden? Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.