Maatwerk web development

Van complexe maatwerk websites tot volledige websystemen

Waarom maatwerk web development bij MarketingCannon?

Beginnen waar anderen ophouden, dat doen wij.

MarketingCannon bouwt complete maatwerk websites, of het nu gaat om stijlvolle websites of over complexe websystemen, geen vraagstuk is te ingewikkeld. Zie hieronder wat u kunt verwachten wanneer we u tot onze tevreden klanten mogen rekenen.

Transparant en flexibel

Korte en snelle communicatie

Snelle oplevering

Goede prijzen

Uniek en aansprekend ontwerp

Een webdesign is het visitekaartje van uw merk, bedrijfscultuur en onderneming. Het onderscheidende vermogen ligt in details. Elke web gerelateerde vraag en doel is anders. Een design kan als uitgangspunt hebben om nieuwe klanten te activeren tot een aankoop of simpelweg bestaande klanten te informeren. Door onszelf te verdiepen in uw onderneming, bedrijfscultuur en uitstraling zijn we in staat om uw vraag op een verrassende manier te beantwoorden in de vorm van een webdesign dat u aanspreekt en meer dan de gewenste doelen behaalt.

Responsive webdesign

Of het nu gaat om een iMac, een desktop beeldscherm, een laptop of een mobiele website. Een website die responsive is voor elke apparaatgrootte is van groot belang voor de ervaring van een gebruiker van deze website. Daarom benaderen wij elke website vanuit een (online) marketing oogpunt, waardoor we de relevantie van een responsive webdesign inzien. Bij het ontwerp en realisatie van een website streven wij altijd naar een optimale gebruikservaring op elk apparaat. Wij hebben inmiddels tientallen klanten geholpen met een responsive website en laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn op gebied van een responsive website.

MarketingCannon is genomineerd voor de meest succesvolle scale up award 2020!

En daar zijn we natuurlijk heel erg trots op! Wij bij MarketingCannon B.V. hebben de definitie ‘Groei’ begrepen met als bewijs de nominatie vanuit het MKB Plein als ‘meest succesvolle scale-up van 2020’. Binnen onze web- en marketingactiviteiten staat ‘Groei’ centraal. We weten dit niet alleen succesvol te implementeren bij onze klanten, maar ook binnen onze eigen onderneming!

Digital step one

Luisterend naar de vraag van een startende onderneming in een startup fase hebben we een Digital Step One pakket ontwikkeld. Wij ondersteunen de startende ondernemer met de eerste digitale stappen door middel van een stijlvolle en responsieve website die zal bijdragen aan de kickstart van een onderneming.

Vanaf €1925 ex. BTW

Digital step two

Voor groeiende scale-ups tot de gevestigde bedrijven met een vraag rondom uitbreiding of vernieuwing kunnen we het ‘Digital Step Two’ pakket aanbieden. Denk hierbij aan een unieke multi-pager die de mogelijkheid biedt om potentiële klanten te overtuigen van de verschillende van de onderneming.

Vanaf €3575 ex BTW

Digital step three

Uitzonderlijke en creatieve vraagstukken brengen we onder in ‘Digital Step Three’. Binnen dit pakket bieden we de ruimte om onder andere webshops, automatische reserverings- en bestelsystemen te realiseren. Dit zijn hoofdzakelijke functionele web systemen die volledig op maat gerealiseerd worden.

Prijs op aanvraag

Wij zijn MarketingCannon.

Persoonlijkheid, betrouwbaarheid en transparantie. Dat is wat MarketingCannon wil vergroten binnen de online wereld met als resultaat dat het voor New Business zorgt voor de ondernemer. Aan de hand van een eigen bewezen strategie werken wij samen met onze klanten naar online succes.

Wij zijn een full-service online marketing bureau voor al jouw online wensen. Van het ontwerp, de realisatie en de vindbaarheid van jouw (nieuwe) maatwerk website tot de volledige regie over jouw sociale media kanalen. Bij MarketingCannon ontzorgen wij jou volledig op online gebied!

Neem contact op!

Wil je meer informatie over onze werkzaamheden? Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.