Over ons

Persoonlijkheid, betrouwbaarheid en transparantie. Dat is wat MarketingCannon wil vergroten binnen de online wereld met als resultaat dat het voor New Business zorgt voor de ondernemer. Aan de hand van een eigen bewezen strategie werken wij samen met onze klanten naar online succes.

Dit voeren wij door op bestaande of nieuwe maatwerk websites door middel van unieke videocontent. Vervolgens mag deze professionele website goed vindbaar zijn binnen Google. Wanneer deze onderdelen gedekt zijn beginnen we aan een Slimme Social Media strategie om de onderneming een extra boost te geven op de gewenste Social Media kanalen. 

Ons team

Tom Hooge Venterink

Commercieel Directeur

Remy Wolters

Operationeel directeur

Casper Plentinger

Full Stack Developer

Cees van Mook

Senior online marketeer

Sidney Ann Bake

Designer &
Social Media Strategist

Jesse Brilhuis

Accountmanager

Kelvin Segerink

Online Marketeer

De digitale driehoek

Video

Web development

MarketingCannon bouwt complete maatwerk websites, of het nu gaat om stijlvolle websites of over complexe websystemen, geen vraagstuk te ingewikkeld. Een website dient een plek te zijn waar potentiële klanten geactiveerd worden en bestaande klanten geinformeerd worden. De bewezen strategie rondom De Digitale Driehoek zorgt voor een hoog rendement en is de sleutel tot online succes!

Online vindbaarheid

Heeft u een prachtige website, maar bent u online niet of nauwelijks zichtbaar? Zonde! Of het nu gaat om betaalde of organische zoekresultaten, wij realiseren de online vindbaarheid van uw onderneming!

Social media management

MarketingCannon weet het juiste publiek te activeren, dit doen we met het behulp van videomarketing. We combineren een strategie die aansluit bij content die de doelgroep wil zien.