Wij zijn MarketingCannon. Een full-service online marketing bureau voor al jouw online wensen. Van het ontwerp, de realisatie en de vindbaarheid van jouw (nieuwe) maatwerk website tot de volledige regie over jouw sociale media kanalen. Bij MarketingCannon ontzorgen wij jou volledig op online gebied!

Ons team

Tom Hooge Venterink

Commercieel Directeur

Remy Wolters

Operationeel directeur

Casper Plentinger

Software engineer

Cees van Mook

Senior online marketeer

Sidney Ann Bake

Designer &
Social Media Strategist

Jesse Brilhuis

Accountmanager

Kelvin Segerink

Online Marketeer

De digitale driehoek

Video

Web development

MarketingCannon bouwt complete maatwerk websites, of het nu gaat om stijlvolle websites of over complexe websystemen, geen vraagstuk te ingewikkeld. Een website dient een plek te zijn waar potentiële klanten geactiveerd worden en bestaande klanten geinformeerd worden. De bewezen strategie rondom De Digitale Driehoek zorgt voor een hoog rendement en is de sleutel tot online succes!

Online vindbaarheid

Heeft u een prachtige website, maar bent u online niet of nauwelijks zichtbaar? Zonde! Of het nu gaat om betaalde of organische zoekresultaten, wij realiseren de online vindbaarheid van uw onderneming!

Social media management

MarketingCannon weet het juiste publiek te activeren, dit doen we met het behulp van videomarketing. We combineren een strategie die aansluit bij content die de doelgroep wil zien.