Coffee Fellows

Coffee Fellows

Maatwerk websysteem

Klantvraag

Het marktaandeel, het aantal vestigingen en fans van Coffee Fellows groeit sterk binnen Nederland. De webomgeving van Coffee Fellows kan dus ook zeker niet achterbljven. Er diende een professionaliseringsslag gemaakt te worden op het gebied van web design. Ook moet het systeem daarachter toekomstgericht zijn en dus makkelijk kunnen meeschalen met de groei van de organisatie.

 

Oplossing

Aan de hand van de vragen van Coffee Fellows hebben wij gekozen voor een uniek design waarin ruimte is om het menu, de locaties en het sterke concept van Coffee Fellows weer te geven. Dit unieke hand-made design wordt aan de achterkant gedragen door een schaalbaar maatwerk systeem waarin óók de organisatie zelf aanpassingen kan maken

Resultaat

Het concept wordt begrepen, het menu wordt uit gekozen en aanvragen/sollicitaties worden ontvangen. Het doel was om een minimalistisch web design te realiseren dat nog steeds de ruimte biedt voor alle informatie. 

We kunnen met trots zeggen dat zowel de organisatie van Coffee Fellows als wijzelf zeer tevreden zijn met het eindresultaat!