nDoor Herstel

nDoor Herstel

Voor nDoor herstel hebben wij de huisstijl, een maatwerk website en de content mogen realiseren! Tevens is deze website ingericht voor de start van een Online Vindbaarheid-traject.

Klantvraag

Personen die in de verschillende fases verkeren van een burn-out aanspreken. Dat was in eerste instantie de vraag van het team van nDoor Herstel. 

Er is op dit moment nog veel ontwetendheid over de 3 fases van een burn-out. Door middel van het concept van nDoor Herstel worden werkgevers ondersteund wanneer een werknemer in een van deze fases verkeerd. Het unieke aan het concept van nDoor Herstel is dat zij een cliënt uit een burn-out fase weten te halen door gebruik te maken van beweging. Dit is dan ook zeer succesvol waardoor klanten zoals Ahold nDoor Herstel al gevonden hebben.

Oplossing

Een nieuwe aansprekende huisstijl, een maatwerk design website een voorbereidingen op een online vindbaarheidstraject zijn de 3 onderwerpen welke zijn aangepakt in de beginfase. 

Door deze 3 onderdelen vanaf de start gepaard met de juiste gedachte en strategie op te pakken kan nDoor Herstel online zorgenloos doorgroeien. Het juiste design van de huisstijl en de maatwerk website moesten aan een aantal zaken voldoen, waaronder bepaalde kleurstellingen en illustraties. 

Deze onderwerpen werken gezamelijk aan de vooraf slimme bepaalde strategie. Deze slimme strategie is dan ook de rode draad binnen elke uiting van de onderneming. 

Resultaat

Als resultaat is nDoor Herstel geholpen met een aansprekende maatwerk website in combinatie met een vernieuwende huisstijl. Het online vindbaarheid, specifiek SEO, zorgt voor de nodige online vindbaarheid binnen de zoekmachine van Google.

Zo weten geïnteresseerden contact op te nemen met nDoor Herstel via een laagdrempelige manier.