Steef Koopt

Steef Koopt

Voor Steef Koopt hebben wij de huisstijl, een maatwerk website en de content mogen realiseren! Tevens is deze website ingericht voor de start van een Online Vindbaarheid-traject.

Klantvraag

Steef was opzoek naar een website die persoonlijkheid en betrouwbaarheid uitstraalt. Deze twee kernbegrippen stonden in de designfase centraal. 

Gezien de dienstverlening van Steef Koopt is het belangrijk om ook zeer zeker transparant te zijn over het proces van Steef Koopt. Er zijn verschillende pagina's die een bezoeker daarover informeren en kunnen te activeren tot het invullen van een contactformulier of direct te bellen met Steef Koopt.

 

Oplossing

Een nieuwe aansprekende huisstijl, een maatwerk design website een voorbereidingen op een online vindbaarheidstraject zijn de 3 onderwerpen welke zijn aangepakt in de beginfase. 

Door deze 3 onderdelen vanaf de start gepaard met de juiste gedachte en strategie op te pakken kan Steef Koopt online zorgenloos doorgroeien. Deze onderwerpen werken gezamelijk aan de vooraf bepaalde slimme strategie. 

De website moet de bezoeker het vertrouwen geven om de case bij Steef Koopt neer te leggen.

Resultaat

Als resultaat is Steef Koopt geholpen met een aansprekende maatwerk website aan de hand van een vernieuwende huisstijl. 

Zo weten geïnteresseerden contact op te nemen met Steef Koopt via een laagdrempelige manier.